mangalica :: 2009. szeptember 09., szerda, 00:40:29 :: 6 komment

Attól, hogy göndör a szőre, még disznó marad.

 
 

mr.
2009. 09. 09.
01:18:22

ha egyszer is kóstolnád, tudnád hogy ízre majd akkora az eltérés, mint a kecske és a birka húsa között.
de ezt így commentben leírva néked annyi, mint ha vaknak magyaráznám a türkiz és a smaragd közti különbséget.
szóval maradjunk abban, hogy tényleg, ez is disznó. akár csak a sün.
Sandy
2009. 09. 09.
06:25:45

Anyósomék sok éve mangalicát nevelnek, tényleg finomabb a húsa.
Sandy
2009. 09. 09.
11:11:33

mr, én láttam vakok által készített egészen jó szobrokat. Hátha a drágakövekhez is van különleges érzékük.
Mage
2009. 09. 09.
12:12:59

mr., arra gondoltam, hogy Mózesnek is göndör volt a haja, igazán tehetett volna szegény mangalicákkal kivételt.
mr.
2009. 09. 09.
16:14:08

mózes birkapásztor volt. azoknak is göndör a szőrük. ez az alak folyamatosan hibázik. csoda, hogy még nem rúgták ki.
andrás
2009. 09. 14.
19:43:43

A mangalica a magyar nemzeti disznó. Ősmagyar fajta. Állítólag egészségesebb a húsa, mint a többi disznónak, annak ellenére, hogy zsírsertés. (Másfajta koleszterin van benne.) Nemzeti érték és még egészséges is, nem csoda, hogy divat. De minden másfélszer annyiba kerül belőle, mint a többi disznóból.

=> Regisztrálni jó <=