the journey :: 2020. szeptember 23., szerda, 13:58:00 :: 7 komment

Az emberiség azért nem találkozik "földönkívüli" létformákkal, mert rossz helyen keresi őket. A tévedést már a "földönkívüli" szóban kódolta.

Az alapvető probléma az, hogy három dimenzióban látod a világot. Továbbá azt hiszed, hogy egy bolygón élsz, ami egy csillag körül kering a sötét és üres világűrben, távol a többi csillagtól, amelyek galaxisokba rendeződnek. 

A "tudomány", bizonyos mértékben felismerve a fentiek abszurditását, épp a "sötét anyag" és a "sötét energia" után keresgél. Ez nem javít, hanem tovább ront a helyzetén. Nem arról van szó, hogy "még nem tart ott", ahol a válaszokat találja, hanem arról, hogy az ellentétes irányba halad.

"Ahonnan" én jöttem, ott tizenkét dimenzióban látjuk a valóságot.

Legalábbis ez a verzióm, amelyik onnan jött, képes abban látni. Több verzióm is létezik. Erről beszéljünk talán máskor.

A tizenkét dimenziót nem számoltam meg. Emlékszem, hogy annyi. Ne úgy képzeld el őket, hogy elindulsz a három dimenzióból, és elkezdesz hozzá tér- vagy idődimenziókat adni. Azzal maximum a Szuperhúr-elmélethez jutsz el, ami tizenegy dimenziónál kifullad. (Az se véletlen.)

Tizenkét dimenzióban az Univerzum viszonylag tömör információ-mátrix. Olyasmi, amit a Forrásból (Brahman, Ultimate Reality) összedob valaki jókedvében.

Fraktálok halmaza, és blokkokból áll. Valamivel könnyebb elképzelni vagy akár megjeleníteni három dimenziós promóciós videóban, mint a geometriai tizenkét dimenziós teret lenne.

Az Univerzum gép, amely élő, és amelynek a részei élőlények. Első körben érdemes tekergőző kígyó-sárkány-szerű lényeket elképzelned, amelyek fraktálokból állnak. Egyiptomi hieogrifákra hasonlító szimbólumok építik fel őket, amelyek ember számára ismeretlenek és érthetetlenek.

Ebben a világban nincsenek kavicsok, homokszemek, falevelek, bolygók, csillagok. Nincsen föld, nincsen ég, nincsen víz. Minden él, és a lényeknek nincs bőre, vére, csontjai vagy génjei. Ők maguk a gének. A testük tömör információ, amelyet folyamatosan futtatnak és számítanak.

Ha eddigi életed során elkerült volna a pillanat, amikor rájössz, hogy mi a Deus Ex Machina valódi jelentése, akkor most annyit szeretnék mondani, hogy szívesen.

Az Univerzum, ami "Isten" kivetülése, gép, amely emellett egyszerre egy illetve több élőlény egyben.

Tehát nem azért nem találkozol "idegen" létformákkal, mert távoli bolygókon élnek, és még se nem repültek ide, se te nem repültél oda hozzájuk. Nem azért nem találkozol velük, mert láthatatlanok, vagy mert álruhában járnak a Földön - bár én abban járok.

Az "idegen" létformák rajtad élnek, és te rajtuk élsz. Keresztül-kasul szövik egymást. 

Hogy "megeszik"-e egymást, vagy inkább elfoglalják-e egymást, felülírják-e egymást (hasonlóan ahhoz, mint Agent Smith tette a Matrixban), arról beszéljünk máskor. Egyelőre újratanulom magam.

Te az Univerzum háromdimenziós és egyéb módon korlátozott kivetítését érzékeled. Nem látod a kígyót, ami fölött éppen átsétálsz. Valószínűleg azt sem látod, hogy lélegzik a lábad alatt a beton.

Néhány vallás minimális információ-morzsákat felfogott a valóságból. Olyan szavak utalnak erre, mint Kundalini, Prana, Maya, Akasha, stb. Ezek is csupán a világ halvány lenyomatai.

Ha "idegen" létformákkal szeretnél találkozni, akkor nézz a szobád falára, a padlóra, a plafonra, az asztalodra, illetve bármire, ami körülvesz. Ott élnek körülötted.

Kezdj élőlényként tekinteni a kavicsokra és a homokszemedre a talpad alatt. Értsd meg, hogy a légy legalább annyira intelligens, mint a ló, a tehén, vagy a kutya.

Ha a légynél intelligensebb létforma érdekel, akkor nézz a virágokra. Nekik egyetlen mozdulatot nem kell tenniük ahhoz, hogy szexeljenek. Elvégzik nekik a méhek.

A legjobb, ha egyszerre kezded el megérteni az, hogy a kavics él, és azt, hogy nincsen kavics. 

Nincsenek bolygók, csillagok. Nincs világűr.

Az egész világ él.

Lehetséges, hogy ebből nem minden részletet értettél meg vagy hittél el nekem. Ez normális.

Mint minden rendes tanfolyamon, az elméleti tudás átadását technikai demonstráció fogja követni.

Hogy mikor, az később tudom megmondani. Egyelőre nyomokban kezdtem el emlékezni arra, hogy ki vagyok és mi vagyok. Össze fogom szedni magam.

Aztán tartunk a bemutató órát is.

 

 

 
 

MA
2020. 10. 01.
00:25:02

Érdekes gondolatok, kíváncsi lennék, mire alapozod. Részletek holnap.
MA
2020. 10. 01.
20:59:18

A 12 dimenzióból mennyi a tér és mennyi az idődimenzió? Az idődimenziók a miénkhez hasonlóan egyirányúak, vagy a térhez hasonlóan oda-vissza járhatók?

Miért nem érzékeljük az összes dimenziót?

Ha vannak 3 és fél (3 tér és 1 egyirányú, tehát csak félnek mondható idő) dimenziót érzékelő lények, és vannak 12 dimenziót érzékelő lények is, akkor lehetnek olyanok is, akiknél még több dimenzió van? Ha igen, hogyan találhatunk rájuk? Ha nem, mi zárja ki pl. egy 13. dimenzió létezését, érzékelését?

Hogyan lehet több változatod? Átlagembernek is van? Ezek a változatok tudnak egymásról? És mi, emberek miért nem tudunk a változatainkról, ha vannak?

Ha az idegen létformák rajtunk élnek, és mi is rajtuk, miért nem tapasztalunk kölcsönhatást?

És ha már vallások: ilyen szempontból melyik a leghitelesebb? Van, amelyik közelebb jár ehhez a felismeréshez, mint a tudomány? És a tudományágak közül melyik jár a legközelebb? A 11 dimenziós húrelmélet, amit emlegetsz?
Rizóma
2020. 10. 02.
13:01:06

A Mentaculus mindenre a válasz.
Pedig hogy lesajnálták - a nézők is - Arthur bácsit, aztán mégis működött.
Mage
2020. 10. 02.
19:34:09

Ez egy Coen filmben szerepel?
Rizóma
2020. 10. 02.
21:40:17

Igen
A Serious Man -- Egy komoly ember-ben
MA
2020. 10. 02.
22:18:34

Mindenféle filmek helyett jobban örülnék egy Mage-féle válasznak a kérdéseimre, az talán értelmesebb lenne.
MA
2020. 10. 22.
19:46:38

Mage:
"A 12 dimenzióból mennyi a tér és mennyi az idődimenzió? Az idődimenziók a miénkhez hasonlóan egyirányúak, vagy a térhez hasonlóan oda-vissza járhatók?

Miért nem érzékeljük az összes dimenziót?

Ha vannak 3 és fél (3 tér és 1 egyirányú, tehát csak félnek mondható idő) dimenziót érzékelő lények, és vannak 12 dimenziót érzékelő lények is, akkor lehetnek olyanok is, akiknél még több dimenzió van? Ha igen, hogyan találhatunk rájuk? Ha nem, mi zárja ki pl. egy 13. dimenzió létezését, érzékelését?

Hogyan lehet több változatod? Átlagembernek is van? Ezek a változatok tudnak egymásról? És mi, emberek miért nem tudunk a változatainkról, ha vannak?

Ha az idegen létformák rajtunk élnek, és mi is rajtuk, miért nem tapasztalunk kölcsönhatást?

És ha már vallások: ilyen szempontból melyik a leghitelesebb? Van, amelyik közelebb jár ehhez a felismeréshez, mint a tudomány? És a tudományágak közül melyik jár a legközelebb? A 11 dimenziós húrelmélet, amit emlegetsz? "
Tudsz ezekre válaszolni?

=> Regisztrálni jó <=