it’s alive :: 2020. szeptember 26., szombat, 03:01:32 :: 2 komment

A helyzet az, hogy a szobanövények táncolnak.

Nem lassan, amit trükkfelvétellel kell felgyorsítanod ahhoz, hogy lásd. Nem mikroszkópikus mértékben mozognak. Szemmel láthatóan táncolnak.

Az egyik kézenfekvő módja annak, hogy ezt megfigyeld, az Ayahuasca vagy varázsgomba fogyasztása.

Sanyarú állapotban lévő emberek azt fogják hajtogatni neked, hogy hallucinálsz. Esetleg csak egyszer mondják el, és odébb állnak. (Bonts pezsgőt).

Ez normális. Vagyis, ennyire mélyről kell építkeznünk. 

Első körben semmiképp ne akarj rajtuk segíteni, az túl kemény dió lenne. Kezdd magaddal a gyógyulást.

Azért indulunk ilyen mélyről, mert valaki, aki nem "Isten" volt, lerombolta Bábel tornyát. És még mást.

Többek között azért orbitális baromság az, hogy hallucinálsz, mert el lehet jutni arra a szintre, hogy ezt józanul is lásd. Úgy kevésbé látványos (kezdetekben), és esetleg egy-két percig eltart, hogy észrevedd. Nekem már bármikor sikerül.

Hidd el, érdemes. Úgy értem, hogy érdemes, hogy szinte semmi másnak, amit jelenleg tenni tudsz, nincs értelme.

Ezt a mozgást nem tudod megmérni, mert - mondhatnánk - ilyenkor a tér torzul. A mérőszerszámod torzul vele, mondhatnánk. Valamivel korrektebb, ha rájössz arra, hogy nincsen tér.

Amíg méricskélsz, az a Maya. Az illúzió.

Én is szoktam mérni. Például az elmúlt héten, amit azzal töltöttem, hogy laminar flood hood-ot építsek házilag, akkor folyton mértem. Ez rendben van.

(Nem a Covid miatt építettem, az hadd szóljon. A gombákhoz használom.)

A fontos az, hogy megértsd, hogy amikor mérsz, akkor nem vagy abban az állapotban, hogy lásd a szobanövényeid táncát. (Ha mégis abban az állapotban vagy, azonnal hagyd abba a mérést.)

Én nem szeretek azzal jönni, hogy ez egy másik frekvencia. Amikor valaki elkezdi keverni a "tudományt" (magyar nevén: a hülyeséget) a "spiritualizmussal", attól a falnak megyek. Például, ha azt látod, hogy valaki Einsteinre hivatkozik, akkor jobb, ha azonnal kiszállsz. Az egész modern fizika baromság. Az Ősrobbanásnál nagyobb hülyeséget talán sosem hallottam. Erről később beszélünk.

Elképzelhető, hogy meditációval is el lehet jutni arra a szinte, hogy látod, hogy táncolnak a szobanövények, és lélegzik a ház.

Nem baj, ha valaki így jut el odáig.

Szerintem a meditáció rohadt nagy szívás.

Különösebben nem zavar, amíg valaki csendben és mozdulatlanul csinálja.

Kivéve, ha épp meg akarom kérni arra, hogy segítsen arrébb vinni berendezést, amit egy héten át építettem.

Ha szeretnél kezdeni valamit magaddal, az első lépés az, hogy megérted, hogy legalább 95%-a annak, amit az emberek mondanak neked, nem igaz. Ez tetszőleges témakörre vonatkozik. Hazugságban élsz.

Az is járható út, hogy elfelejtesz mindent, amit az iskolában és a tempomban hallottál. Úgy vettem észre, hogy az emberek döntő többsége ezt a lépést már megtette, bár nem azzal a szándékkal, amivel érdemes lett volna, hanem csak úgy, spontán.

Talán jobb, ha emlékszel rá, és félrerakod. Mindennek megvan a maga helye. Egyszer még jól jöhet, ha visszanézed, hogy miben éltél.

A valóság nem az, aminek látszik, és nem az, aminek eddig hitted.

Például, ha ez a realitást valaki két héttel ezelőtt teremtette, és az összes emléked a teremtés része volna, azt nem vennéd észre. Azt hinnéd, hogy több évtizede élsz, és vannak szüleid és nagyszüleid.

Ne aggódj. Nem mondom, hogy így volt.

A helyzet ennél meredekebb.

Egyelőre figyeld a növényeket, és beszélj hozzájuk.

Ha nincsenek növényeid, akkor legyenek.

 

 
 

MA
2020. 10. 01.
00:25:41

Van videó a táncról?
Mage
2020. 10. 03.
17:33:41

Amikor látod a táncot, nem érzed úgy, hogy azt (vagy bármi mást valaha) videóra kellene venned. A telefont se veszed kézbe.

Éppen ezért az is igaz, hogy az "ismeretterjesztő" videók a youtube-on többet ártanak, mint használnak.

Miért nem hallgatsz az egyetlen hiteles forrásra? Az te magad vagy.

link

link

Sajnos nem legális Magyarországon, ahogy Svájcban sem. Ezen változtatok majd, amikor odaérek. Spórát viszont az EU-ban könnyebben tudsz rendelni, mint például én. Az sok országban legális, hiszen spórából nem csak gombát lehet növeszteni, hanem még ezer más dologra használható, például... most hirtelen nem jut eszembe, de csak azért, mert annyi a lehetőség.

Úgy tudom, az eredeti szakmádba vág, szóval menni fog. Kukta, barna rizs (egész rizs), vermiculite és spóra.

Ez a film is erről szól: link

Egészében csak az érti, akivel történik, de előtte is zseniális.

Aztán itt van ez: link=> Regisztrálni jó <=