why :: 2021. január 04., hétfő, 10:32:41 :: 0 komment

Az emberek többek között azért nem rendelkezhetnek korlátlan teremtő erővel, mert elhatározták, hogy rémálomban élnek, és naponta közlik egymással, hogy a másik idióta.

A rémálom alatt nem a horrorfilmekre vagy háborúra gondolok, nem is a tőzsdére vagy a politikára, hanem szinte tetszőleges beszélgetésre a barátaiddal és szeretteiddel.

Akármit teszel, ha előre beszámolsz róla valakinek, szinte biztos, hogy az összes tragédiát felsorolják, ami eszükbe jut. Ha előre megkéred őket, hogy ne, akkor végképp.

Ott kezdődik, hogy "Meg ne fázz!", és az összes borzalomig terjed.

Ezt gondoskodásnak nevezik, valószínűleg azért, mert ennél jobban alig lehet valakinek ártani.

Abban a pillanatban, hogy rájössz, hogy teremtő erővel rendelkezel, ezt többé nem engedheted meg magadnak. Az első lépés, hogy te abbahagyod. A következő az, hogy nem fogadod el.

Persze, ez nem könnyű, ha szeretsz valakit. Van, hogy én is inkább leszedek egy bejegyzést, ahelyett, hogy leszedjek egy kommentet.

Végülis nem muszáj, hogy írjak, vagy kirakjak képeket.

Egyébként sokkal egyszerűbb, egyenesebb, és karakánabb az arcomba mondani, hogy "full idióta vagy", mint felhívni a figyelmemet arra, amire biztos nem gondoltam. Hogyan is lennék képes arra, hogy gondolkodom.

Mentsük meg egymást minden nap azzal, hogy egymás elméjébe ültetünk borzalmakat, miközben azt is közöljük a másikkal, hogy "hülye vagy".

Mert ha nem tartanánk hülyének a másikat, akkor nem gondolnánk, hogy figyelmeztetni kell.

Ez ilyen egyszerű.

 

 
 

=> Regisztrálni jó <=