be bold :: 2021. január 07., csütörtök, 22:09:45 :: 0 komment

Az egyik csúcspontja az egyszerre szomorú és mulatságos gondolkodásnak a természetesnek látszó mellimplantátum.

Most spoiler alert nélkül lelövöm a poént. Elárulom az Univerzum egyik leginkább féltve őrzött titkát. Ahhoz, hogy természetesen nézzél ki, nem kell megműtened magad. A természetes külső száz emberből száznak összejön orvosi beavatkozás nélkül.

Ha már meg akarod műteni magadat, akkor legkésőbb a bolondok házából kifelé jövet rá kell ébredj arra, hogy a természetes külső nem a kívánt cél és nem a megoldás. A természetes külső a probléma, amelyet orvosolni akarsz.

Szinte az összes szép természetes női mell, amit láttam, kicsi volt.

Az egyik legszebb nő, akivel lefeküdtem, A-- körüli kosármérettel él. Az egyetlen, ami bántott a külsejében, a fülbevalója volt.

Ha kis melled van, és nem akarod megműteni, tudok megoldást. Ne viselj melltartót. Ennél jobbat a következő száz évben senki nem fog kitalálni. A feszülős felső melltartó nélkül mindent visz.

Az egyetlen mell, ami tényleg rosszul néz ki, az, amit a gazdája takargat.

Párnázott melltartót eszedbe ne jusson viselni. Öt kilométer távolságból a hátam mögött észreveszem, anélkül, hogy odafordulnék. Ha mégis odanéznék, azt látnád, hogy sírok.

A pushup melltartót egyedül azért nincs értelme összehasonlítani a második világháborúval, mert mindkettő elkerülhető lett volna.

Ezt nem lehet elégszer leírni: az egyetlen mell, ami rosszul néz ki, az, amit takargatsz.

És ha már megműtöd magad, amit egy értelmes világban az egészségpénztár finanszírozna, akkor használd az eszedet. Szinte az összes komplikáció a textúrázott felület miatt van.

Miért kell rá textúra? Hogy ne forduljon el. Miért baj, ha elfordul? Mert körte alakú.

Édes jó istenem. Ennyire nem kell hülyének lenni.

Ha természetesen akarsz kinézni, ne műttesd meg magad.

Ha megműtteted magad, akkor tetess be kerek, high profile, textúra nélküli implantot, a létező legnagyobbat, amit az orvos bevállal.

Két éven belül úgyis nagyobbat fogsz akarni.

Ha ezt nem érted, akkor felejtsd el a műtétet, és főleg felejtsd el az összes kitömött melltartót.

 

 
 

=> Regisztrálni jó <=