this is not the beginning but the end :: 2008. június 27., péntek, 16:26:52 :: 2 komment

Az ember nem is gondolná, milyen sok indián és bennszülött törzs létezik. Egyszerűen képtelenség olyan évszámot találni, amely egyik nomád naptárban sem jelenti a világ alkonyát.

A hollandok 2012-re várják a világvégét - olvasom a Blikkben, és még számos, a Blikk érdemeivel többé-kevésbé rendelkező napilap és internetes folyóirat közölte a hírt. Az évszám egy tudóstól származik, aki az ország süllyedésének tempójával és a globális felmelegedéssel kalkulált. A prognózis attól válik igazán aggasztóvá, hogy a maja naptár ugyanebben az évben véget ér.

Ijesztő, ugye? Elképzelem az öreg indiánt, aki az Amszterdamot elárasztó Atlanti-óceán víziója láttán a tollát végleg lerakja. Az emberi kultúra sokszínűségét és ezer arcát mindennél jobban jellemzi, hány időpontban és milyen sok féle képp zuhan ránk az ég.

A "cikk" folytatódik. Az ország süllyedéséért elsősorban a nagy számú idegen felelős. Miattuk kell új házakat építeni, amitől az ország egyre nehezebb lesz.

Szerintem a házak kövekből épülnek, így az ország súlya állandó, azt viszont el tudom képzelni, hogy a négerek túl sokat és túl nagyokat szökdécselnek, és letapossák a tengerpartot.

Így vagy úgy, Hollandiát négy év múlva elárasztja az óceán. Hullámsírba merül az a sok szép tulipán, és a rengeteg finom extasy. Legalább a halaknak lesz egy jó napja.

Döbbenetes, Noé óta mennyit fejlődött az özönvíz.

 
 

Jerry1022
2008. 06. 27.
22:59:27

A hír alatt viszont vannak képek szép nőkről. XD
zsuzska
2008. 06. 28.
16:36:12

„... a mesésen szép Bethselamin bolygó immár annyira aggódik az évi tízmilliárd turista okozta kumulatív erózió miatt, hogy az étkezésekkel elfogyasztott, illetve az exkrementummal távozó súly közötti nettó különbséget a kilépéskor sebészeti úton eltávolítják a turista testéből; ezért aztán húsbavágóan fontos, hogy valahányszor meglátogatjuk ott az illemhelyet, mindig kérjünk elismervényt. „

=> Regisztrálni jó <=