happy new year :: 2009. január 18., vasárnap, 17:35:57 :: 9 komment
zodiac

Bak
Sorra veszed a nehezebbnél nehezebb akadályokat. Kitartásod és szívósságod érthetetlen a többi ember számára. Az élet azonban igazságos, hiszen rájuk - akik kisebb teherbírással rendelkeznek - a tieidhez képest vattányi súlyokat pakol.
Ha pék vagy, holnap nagyon korán kelsz.

Bika
Kevés időt töltesz a természetben, és ez lehangol. Túlságosan rég voltál igazán koszos. Az egyetlen örömöd, hogy főzés közben a felszálló gőz némileg zsírossá varázsolja amúgy is csapzott hajad. Az ágyban nem azt kapod, amire vágysz, szerencsére ehhez már hozzászoktál.

Vízöntő
A tél nem a te évszakod. Az unalmas és szürke emberek hömpölygő folyammá olvadnak össze. Tengerpartra és egyéniségre van szükséged. Ha a párod nem elég merész, ideje váltanod. Vagy legalább csald meg.

Halak
Szedd már össze magad.

Kos
Szándékaid alapvetően jók és tisztességesek. Hogy elkerüld a félreértéseket, érdemes lehet elsajátítanod a normális emberi viselkedés alapvető formáit. Ha szeretnél kevésbé sértődékeny lenni, magadon gyakorolj. A többiek úgysem tudnak igazán ártani neked.

Rigó
Valamennyi jegy közül rólad vesznek a legkevésbé tudomást. Használd okosan ezt az adottságodat. Ne próbálj bankot rabolni vagy másokat irányítani. Örvendj, hogy minden reggel felkel a nap.

Ikrek
Új könyvedet visszafelé olvasva azon gondolkodsz, kínos-e ágyba bújni a másodunokatestvérrel. Végülis mindegy, ha az ember igazán szeret valakit. Erkölcsösnek lenni nem jelent egyet azzal, hogy félünk cselekedni. Az erkölcs nem több, mint a megfoghatatlantól való görcsös rettegés.

Rák
Szeretnéd kimutatni a benned lakozó mérhetetlen szeretetet, környezeted azonban nem kellően fogékony mély érzéseidre. Segíts nekik, vagy sértegesd őket, ezt a kettőt értik igazán. Eddig is bevált.

Oroszlán
Leírhatatlan szenvedésen mész keresztül, és állapotod egyre rosszabbodik. Talán szándékosan tanít élet fájdalmon és kudarcokon keresztül. Talán így akar valamire rávilagítani. A jó kurva anyját az életnek - gondolod. Ha jót akarsz magadnak, ne állj mérlegre.

Szűz
Lassan teljesen ellep és beterít a kosz. Rohad a lakás, szalad az egész város. Hiányzik az életedből a misztérium. Ha keringőre kérnek, ne add bele magad. Az összes problémádat az okozza, hogy figyelmen kívül hagyod józan gondolataidat.

Mérleg
Ideje lenne a munkára és az élet egyéb területeire koncentrálnod, most, hogy a párkapcsolatod végre csodálatos. A többi terület romokban hever, ám a szeretett férfi miatt nem kell aggódnod. (Ez az összes mérlegre vonatkozik, hiszen a lelke mélyén minden mérleg nő).

Skorpió
Elmondhatatlan erkölcsi fölénnyel kezeled a gyarló embereket. Nem mintha neked magad vagy mások előtt bizonyítanod kellene. Pusztán pedagógiai céllal végzel morális útmutatást. Túlságosan kedvesen bánsz azokkal, akik az ellenkezőjét érdemelnék. Hiába, áldott jó lélek vagy.

Nyilas
Vicces, hogy hópelyhek szállingóznak alá a fodros felhőkből. Vagy honnan jönnek? Na mindegy. A rumos tea csodálatos ajándék. Nap mint nap felmelegít, ha már tüzes természeted nem élheted ki a pároddal. Megint kiszúrtak veled odafönt. Vagy ez mindenkinek ilyen nehéz?

 
 

vio
2009. 01. 18.
18:39:28

Igyekszem.
Sandy
2009. 01. 19.
17:29:52

Hát ez annyira beletrafált, hogy nem hiszek a szememnek. Jó lenne ennyire érteni hozzá, és nem csak arra várni, hogy más így megmondja kérlelhetetlenül, milyen is vagyok.
Sandy
2009. 01. 19.
17:31:52

Még ha annyit kérhetnék, hogy azt írd meg, hányast kap a fiam holnap a diff.egyenletek vizsgáján. Skorpió, de nagyon az eleje felé.
mr.
2009. 01. 19.
18:26:48

én már azt várom, hogy mikor egészül ki aszcendensekkel.
Mage
2009. 01. 19.
19:02:30

mr., így is túl sokat segítek. Ha rám hallgatsz, a múltkori balesetet is elkerülhetted volna.
Magony Tünde
2009. 01. 23.
09:57:02

Végre, valaki megírta, miyen egy szűz valójában!Nem-e lehetne változtatni a regiszrációmon, hogy ne a teljes nevemen lépjek be ezután?Még egy esély.
g.
2009. 01. 23.
14:08:50

Nem férek a bőrömbe. Biztos törli neked, ha megmondod, hogy mikor is van a Rigó hava. És a jó kurva anyját az életnek!
Alma
2009. 01. 23.
15:09:52

Köszi.
Alma
2009. 01. 23.
16:29:02

A Rigó havára jár a 13. havi fizetés.

=> Regisztrálni jó <=