Ivon
2009. 03. 21.
09:13:15

Ezért nem állok rá.
message
2009. 03. 21.
12:22:49

Új horoszkópot mikor kapunk? Ha lehetne, szerelmit kérnék, érdemleges terjedelemben a sajátomra vonatkozólag.
PT
2009. 03. 21.
17:52:54

Ott.
andrás
2009. 03. 21.
22:12:33

Virgo libra: Szűz, Mérleg. Előbbit illik itt dicsérni, utóbbi a legjobb csillagjegy. (Tényleg jöhetne egy új horoszkóp. De attól félek, hogy idén már nem lesz. Happy New Year volt a másiknak a címe, mintha éves horoszkóp lenne. Persze ettől még lehet, hogy nem az, és jön egy újabb...)

Mérlegen a valóság: Az valamikor jó műsor volt, de már nincs ott sem a Sváby (az egyetlen közülük, aki tudott műsort vezetni), sem az M.Kiss (akiben az volt a legjobb, hogy minden szakmát kipróbált, de a Szempontot elég unalmasan vezeti), sem Pimasz úr (akinek állítólag új műsora lesz, vagy talán már van is, egy kisebb tévécsatornán), már csak a szavazás miatt nézem néha.

Majdnem mindig eltalálom a végeredményt. (Nem a %-ot, hanem a többség válaszát. Legtöbbször azt is, hogy szoros lesz-e.) Sokak szerint nem vagyok átlagos (egyik kedvenc idézetem, nem tudom, kitől: ˝Az úgynevezett átlagember valójában nem létezik˝), de nem is emlékszem olyanra, hogy kisebbségben lett volna a véleményem. Talán csak akkor, amikor az EU és NATO csatlakozáskor ott is megszavaztatták a népet, mert mindkettőt ellenzem. (Feleslegesnek és erőltetettnek érzem az ilyen nagy nemzetközi szövetségeket, de ebbe most nem mennék bele.)

De SMS-t nem küldök, mert pénzbe kerül. Ha ingyen lenne, akkor küldenék. Egyrészt azért, mert mindig tudok válaszolni a kérdésre, és szeretnék nyerni, másrészt ha nem engem hívnak fel, hogy válaszoljak, akkor is jó érzés hangoztatni a véleményem, akár egy szavazat formájában is.

Nem tudjátok, hogy vasárnap miről lehet szavazni?
andrás
2009. 03. 21.
22:16:54

Még valaki eszembe jutott, aki még úgy-ahogy jó azon a csatornán: Vujity Tvrtko. (Remélem, jól írtam le.) De arra azért kíváncsi lennék, hogy Vujity Tvrtko és Pokrivtsák Mónika ki tudja-e mondani egymás nevét. (A harmadik ilyen: Varnus Xavér, akinek a neve is fura, ráadásul mindkét nemhez vonzódik, de ettől még jól zenél, és van stílusa.)
Jerry1022
2009. 03. 22.
07:48:32

Fagyott az este. Egy kicsit még reggel is hűvös volt, de lehetett érezni gyengén a nap melegét.

=> Regisztrálni jó <=