three periods :: 2009. április 25., szombat, 22:41:05 :: 6 komment
zodiac

Bak
Szívesen írnám, milyen vad és különleges kalandokat éltél át, ám sajnos az égvilágon semmi említésre méltó nem történt veled. Bak vagy. Barátkozz meg a gondolattal.

Bika
Megtanultad hozott anyagból messze a legjobbat kihozni. Büszke lehetsz magadra. Kár, hogy ilyen a hozott anyag.

Halak
Rettegéssel tölt el, hogy az egyik régi, nagyszabású álmod valóra vált. Messze képességeiden túl vállaltad magad. A (társas) magány hasogat.

Kos
Szeretnél elnézést kérni az utóbbi időben produkált viselkedésedért. Jobb, ha egyáltalán nem szólasz meg. Kizárólag rontanál a helyzeteden.

Ikrek
Érzékiséged végre intellektuális és spirituális formát öltött. Más szavakkal: hiányzik a szex az életedből. Olvasgass horoszkópokat, addig is telik az idő.

Rák
Most könnyen elvághatod az ujjad. Vigyázz az elektromos készülékekkel. Amúgy tök mindegy, sírni fogsz.

Oroszlán
Kommunikációs problémák merültek fel közted és a hozzád közel állók között (ordítottál vagy eltűntél). Szeretnéd tisztázni a helyzetet, de az első lépést nekik kell megtenniük. Így is nagyvonalú részedről a konstruktív hozzáállás.

Szűz
Jobb, ha nem nyitod ki a szemed. Tölts minél több időt a szabadban. Számolj le a szervezetedben télről maradt mérgekkel, van elég baj nélkülük is.

Mérleg
Végre két lábbal, szilárdan állsz a földön. Valaki odabetonozott. Mozdulni se tudsz.

Skorpió
A szenvedés kreatívabb formát ölt a szokásosnál. Könnyeid ne lássa más, tűnj erősnek és eltökéltnek. Rendbe fogsz jönni, mint mindig.

Nyilas
Szanaszét hagyod a holmidat, azt se tudod, mit hol felejtettél. Szedd össze magad, szükség lesz az összpontosításra. Hamarosan nagyon fontos és komoly próbatételeken fogsz elbukni.

Vízöntő
Magad sem tudod, mit akarsz, de ideje változtatni és reformálni az életeden. Sajnos túlságosan szereted azt, aki épp az utadba áll. Kínozz apró állatokat.

 
 

PT
2009. 04. 26.
00:04:30

(mindkettő)
talált.
Sandy
2009. 04. 26.
02:02:30

Mióta pár napja GripMasterrel erősítem az ujjaim és a csuklóm, egyre erősebb fájdalmat érzek. De ebből végül valami jó fog kisülni, eltökélten gyakorlok tovább.
Ez a Skorpió tökéletes.
message
2009. 04. 26.
04:38:29

Ma valóban befejezek valamit, de az nem álom volt, hanem cél és, ha egy évre lehet mondani, hogy régi, akkor ennyi tényleg igaz.

Magány? Miről beszélsz? Ha kapcsolatról van szó, csak kedvünk szerint használjuk az embereket. A szenvedés csupán színészkedés, még magunk is elhisszük, de tényleg semmi más.

Panna
2009. 04. 27.
12:41:07

gondolkodom, hogy valaha ordítottam-e. szerintem nem. viszont sírni művészi módon tudok, mindenféle bírságot úsztam már meg, alkudtam már le, dehát nőként ez a minimum.
eltűnni? hm. lehet, hogy csiga az aszcendensem?
g.
2009. 04. 28.
01:49:56

Kedves Panna, fenti hozzászólásod porba döntötte Mage személyének szóló horoszkópok, illetve az ő horoszkópjai iránt tanúsított néma szemhunyásom.
Egy fenséges "oroszlánnak" semmi szüksége műhisztire és műkönnyekre, igaziakra pedig még kevésbé, hiszen mást sem kell tennie az uralomhoz, csak ordítania vagy elvonulnia, vagy akár mindkettőt, pontosan ilyen sorrendben.
Bizonyára az aszcendensek kerülnek ezt követően terítékre, más magyarázatot nem tudok elképzelni. Nos?
Panna
2009. 04. 29.
19:37:15

Kedves G., igyekszem minden vonatkozásban kielégítő választ adni a felvetésedre, remélem bebizonyosodik számodra, hogy egy oroszlán nem az ordítástól lesz az állatok királya. (jesszusom, ez nagyon beképzelt mondat lett.) Ha valamit nem tartok nőies dolognak, az. a kiabálás, ordítás. ezeket még színdarabokban is rosszul viselem, nemhogy a valóságban.
ha komoly bajom van, akkor azt semmiképpen sem hisztivelel jelzem, azért ennél vannak intelligensebb megoldások, viszont ha csak műbalhézom privát szórakozásból (nincs mit felvenni, nem találom a kedvenc fülbevalómat stb.), vagy hivatalnokok megvesztegetése céljából (átmegyek a piroson( ez régen történt, mostanság nem vezetek)- jegy nélkül utazom, hiánypótlás meghosszabbítás, stb.) akkor megadom a módját az enyhítő körülmények megszerzésének.
mellesleg az aszcendensem ha jól tudom, akkor bika.

=> Regisztrálni jó <=