transformens :: 2011. július 10., vasárnap, 16:47:23 :: 9 komment

X-Men Origins: Magneto

Az első képkockákon emberek araszolnak a halálba. Mellkasukon sárga csillaggal.

Az utolsó jelenetekben sötétkék ruhába öltözött emberek küzdenek a túlélésért. Mellükön sárga mellénnyel.

Közte van két órányi vágókép. Amerika támadja Oroszországot és viszont, de szinte senki nem hal meg.

1 / 10

 

Transformers 3

A kék-piros-fehér színben pompázó vezérrobot, és fő segítője, a sárga robot harcol a vörös-sárga robottal, és a barna robottal.

A barna robot szétrobbantja Lincoln fejét. A kék-piros-fehér robot a szabadságról szónokol. A vörös-sárga robot azt mondja, hogy a többség érdeke magasabbrendű a kisebbség és az egyén érdekénél. "Minden a mennyek alatt" - mennyivel szofisztikáltabban hangzott mindez Kína legdrágább és egyik legszebb filmjében (Hero). Ha a néző esetleg elfelejtené, hogy Kínával és Szovjetúnióval ellentétben Oroszország zászlója már nem piros-sárga színű, jól jön a verbális segítség. Hogy lehessen tudni, ki az új ellenség, és miről ismerszik meg. A piros-sárga robotnak egyébként öreg kung-fu mester feje volt, őszes színű, kínai szakállal.

A két és fél óra rettenetben semmi olyat nem fedeztem fel, amit ne látnék egy jobb kupiban, már ha ilyen helyekre járnék, hogy folyamatosan szopásra nyitott szájú kurvákat bámuljak, továbbá egy autószalonban, és egy japán hentai-ban. Az első részben érzékelt kreativitással ellentétben az új robotok már egy az egyben a Matrixból lettek átemelve (az autós üldözést viszont nem sikerült szépen átvenni).

2 / 10

 

Az jut eszembe, amiről évekkel ezelőtt beszélgettem Tylerrel:

- Azért néhány dolog jó irányba változik. Például régen a film elején jöttek a betűk, és végig kellett nézned az egész stáblistát. Én mindig untam. Az jó, hogy ma már ezzel nem húzzák az időt.
- Igaz. De régen utána volt egy film.

 

 
 

mr.
2011. 07. 10.
18:05:27

ezek szerint a vízisível jobban jártam a hétvégén?! pedig majdnem én is ezt a programot választottam, aztán az időjárásra való tekintettel, áttettem jövő hét hétköznapjaira a két filmet.
Mage
2011. 07. 10.
18:34:03

Figyelembe véve, hogy az első részre minden butasága ellenére milyen magas pontszámot adtam - le se merem írni -, gondolhatod, hogy ez milyen lehet.

És még így is kétszer jobb, mint az X-Men.
Jerry1022
2011. 07. 10.
19:41:55

Kijött a Magneto? Azt hittem Marvel film mostanában csak a First class lesz.
mr.
2011. 07. 10.
22:34:43

Mage: az első rész még nekem is tetszett, a második már éppen, hogy nézhető volt. ezek után nem lepődöm meg, ha ilyen lett a harmadik. mondjuk megan fox azt nyilatkozta, hogy azért nem vállalta a 3. rész, mert michael bay csak egy buta ruhamodell szerepet szánt neki és abból már elege van. (michael bay meg persze azt nyilatkozta, hogy ő rúgta ki a stábból, mert hisztériás és nem lehet vele dolgozni.)

akkor ezt az alakváltós filmet kihagyom a heti programból, a first classal viszont bepróbálkozom, a másik 4 részét szeretem. még bd-n is megvettem.
Carl Logan
2017. 08. 28.
17:37:24

Szeretném értékelni a Lucas Loan Lending Compania cégtől származó Carl Logan-t, hogy segítsen nekem hitelt vásárolni, stressz nélkül kölcsönt kapok a vállalat visszafizetésének feltételei elfogadása után. Ha pénzügyi segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba velük e-mailben.

E-mail: [email protected]
Whatapp: +1 (857) 325-5437
Webhely: link
Sheryl Alexander
2019. 02. 17.
04:05:52

Szükség van-e sürgős hitelre üzleti tevékenységének finanszírozására vagy bármilyen célra? hiteles és törvényes és nemzetközi engedéllyel rendelkező hitelnyújtó Hitelek a Business cégeknek, óriási problémát jelentenek azoknak az ügyfeleknek, akiknek pénzügyi problémájuk van, és megfizethető kamatlábra van szükségük, és 6 munkanapon belül feldolgozzák. , megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus. És az Együttműködő Finanszírozó Ingatlanért és Bármilyen Üzleti Finanszírozásért, lépjen velünk kapcsolatba ma George Negga garanciális kölcsön E-mail: [email protected]
100% FINANSZÍROZÁSRA SZÜKSÉGES. 3% -os megfizethető kamatozású hiteleket adunk ki link tanúsítottunk, és a magánéleted 100% -ig biztonságos. Ne aggódjon többé a hiteleiről vagy pénzügyeiről.
oriofinance
2019. 04. 19.
19:01:20

Helló úr / asszony

Van pénzügyi problémája? Nincs több gondja, hogy egy kölcsön segíthet! Van online:

- Személyi és kereskedelmi hitelek
-Home hitelek
-Automotív hitelek
- A hitelek visszafizetése
- Befektetési hitel

A finanszírozási kapacitásom 5 000 € és 5 000 000 € között, 3% -os kamatláb mellett. A kért hiteleket a bejelentéstől számított 72 órán belül kapják meg. mert

további információért forduljon a címemhez
 
Mail: [email protected]
Mail: [email protected]
Elena Nino
2019. 09. 22.
10:35:41

Kedves hitelkeresők!

Van bármilyen pénzügyi nehézsége? Saját vállalkozást szeretne indítani? Ez a kölcsönszolgáltató társaság emberi jogi szervezeteket hozott létre az egész világon, amelynek egyetlen célja a szegények és az anyagi nehézségekkel küzdő emberek segítése. Ha kölcsönkérelmet szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi részletekkel: e-mail: [email protected]

Név:
Szükséges hitelösszeg:
Hitel időtartama:
Mobil szám:

Köszönöm és Isten áldja meg
BIZALOM
Elena
Polo
2019. 11. 14.
12:38:20

2% -os megfizethető kölcsön.

Elveszíti az alvást az éjszakai gondozásban, hogyan lehet kölcsönt szerezni.
Hitelre keresi a számlák kifizetését.
Autót vásárol kölcsönre
kölcsönhöz keresi a projektmodell kibővítését.

További információkért írjon nekünk: [email protected]
A SZAPP SZÁMA: +18454007792

Kösz

=> Regisztrálni jó <=