Ivon
2012. 10. 23.
20:41:32

Ök viszont nem.
Mage
2012. 10. 23.
21:08:42

Mit nem?
Mage
2012. 10. 23.
21:11:44

(Tudtad, ugye, hogy tetszőleges nyelvű billentyűzeten be lehet állítani a magyar kiosztást. Az enyémen például nincsenek is felfestve a betűk. Csak a rövid ő miatt mondom.

A regional and languages menüben van a control panel alatt, ha large icon view-ban nézed. Aztán languages vagy layout vagy ilyesmi.)
Toge
2012. 10. 23.
21:56:07

Erre gondolt: "Arra utaltam, hogy ők így együtt elég jól néznek ki."
Rafina
2012. 10. 23.
22:03:14

A csészék szépek.
A másik képen pedig a lábbeli:-)
Fura egy ízlésed van neked.
Mage
2012. 10. 23.
22:04:41

Megvárom Ivont, aztán tartok csoportos foglalkozást, mert itt komoly hiányosságok mutatkoznak.
Rafina
2012. 10. 23.
23:27:01

Nálad?
A másik képen tényleg mutatósak a nők is, de bocsásd meg nekem nem hoznak tűzbe.
Emez a kép meg kifejezetten nem tetszik, mert korombéli nőket ábrázol számomra túl fedetlen keblekkel. Nekem ez közönséges, még ha teáznak is.
Nem hinném, hogy meg tudnál győzni. Leoltanod meg nem kell.
Én sem teszem:-)
Rafina
2012. 10. 23.
23:28:05

Az is lehet, hogy emezek transzvesztiták:-)
Rafina
2012. 10. 23.
23:43:10

Arról nem is beszélve, hogy úgy tudtam, hogy nem kedveled az anorexiás nőket. Ezt persze sosem írtad, csak abból következtettem, hogy szó volt egyszer arról, hogy nem akarnál sosem a sovány nők szigetén élni. Victoria Beckham viszont az, alig van combja, meg karja.
Persze ettől még szép, csak soványka.
:-)
Mage
2012. 10. 24.
00:02:51

Akkor nézett ki igazán, amikor hatalmas melle volt azzal a karcsú testtel. A férfi mást kedvel az ágyban, mást az utcán, és nagy szerencse, ha a kettő egyben adott.

Én meglepően elfogadó vagyok, szórványosan magam is csodálkozom rajta. A többire holnap, és még megvárjuk Ivont.

(Amúgy mi bajod a "korodbéli" nőkkel? És a kebleikkel? A tiéd jobban látszott az övéknél az áttetsző ruha alatt.)
Rafina
2012. 10. 24.
00:25:35

Egy párkapcsolatban - tapasztalatom szerint - az utcán alig látják egymást a felek.

Milyen áttetsző ruha?
Konkrétan csupasz volt, na de nem teázás közben egy nyilvános helyen.

A nő, amíg el tudja hitetni magáról, hogy csirke bármit felvehet.
Negyvenöt körül már egy sincs, amelyik ezt el tudja hitetni magáról:-)
Na jó, Nicole Kidman tíz méterről még igen, de két méterről már ő sem.
Aki pedig már nem csirke, annak nem szabadna úgy tenni, mintha pihékkel lenne borítva a teste, mert bizony a vak is látja, hogy nem pihék azok, hanem ráncok.
A "minden évben felszedni egy-két kilót" szépségápolási módszer ezért olyan hatékony negyven felett.
Balázs
2012. 10. 24.
08:06:17

A vörös ruhás szinte tetszik, csakhogy a szombathelyi gyors elférne a művészetek völgyében.
Ivon
2012. 10. 24.
10:52:48

Igen Toge, arra gondoltam.

Mage: nem tudom mit akartal erzekeltetni, kinek es mit üzensz, de azt gondolom, hogy a ket kepnek köze van egymashoz. Az elözö foto kellemesebb latvany, köszönhetö a bal oldalon ülö lanynak, akinek igen szep arca van, nem kell eltakarnia hatalmas napszemüveggel.
Ezen a foton, ket, 50 körüli kutyaidomart latok szünetben teazni. Van valami szanalmas ebben a kepben.

(a billennyüzettel fogok valamit kezdeni, a nemeten csak rövid ö van)
Mage
2012. 10. 24.
18:45:49

Írta egyszer egy nő ezen az oldalon, hogy kislány korában kurva szeretett volna lenni. Szerintem ez normális. Az őszinte, egyenes kijelentésről beszélek, a tetszeni akarásról és a hatalomról.

Ám most nem búvok az ő kijelentése mögé. Nem is az a lényeg, hogy ki mondta, Ivon.

Ahogy már korábban írtam, a kurvák és a pornószínésznők nyilván azért néznek ki úgy, ahogy kinéznek, mert az tetszik a lehető legkevésbé a férfiaknak.

Térjünk is át a konkrét fotóra.

Két kurva látható rajta. Lehet, hogy könyveléstechnikailag nem azok, hanem színésznők (= kurva), vagy modellek (= kurva), vagy művésznők, akik leültek egy fotó kedvéért. A szót érzelmi és esztétikai kontextusban használom, így ez a körülmény elhanyagolható mértékben változtat a lényegen.

Kezdjük a jobb oldalival. Gyönyörűen szeplős, barna bőre van. A melle libabőrös. Texturával rendelkezik. Szabályos, egészséges, emlékeztet a leopárdra.

Néztél már közelről fát? Fakérget, vágott fát, gyantát a fa törzsén? Csodálkoztál rá zuzmóra, mohára? A láma íriszére? Az apró gödrökre és barázdákra a virág szirmain?

Gyönyörködtél egészen közelről élő anyagban?

Mert ez az.

A monitoron át érezni, hogy édes, finom illata van. A hónalja kreol és szabályos, mély árok. A vénuszdombja jó eséllyel ugyanezt a látványt kínálja. Finom és esztétikus. Ajkainak közelsége sötétebb, mint a környező tartomány. Hidd el nekem.

A lelógó tincseiből látszik, hogy a haja szép, ápolt és egészséges. A nyakában három drágakő lóg. Ő vérbeli kurva. Nézd meg az egyenes karját, ahogy a kinyújtott mutatóujjával és hüvejkujjával tartja a csészét, a többi ujját félig behajtva, enyhén felfelé fordítva. Tudod, hogy a csészén kívül mit kell még így szájhoz emelni? Kevesen tudják. Így. Tökéletes kéztartás, mert ez a nő mindent tud róla.

Ő az, aki mocskos, de soha nem koszos, nem lehetséges annak lennie, a kosszal nem lép fizikai vagy kémiai reakcióba. Lepereg róla, vagy átlényegül mocsokká.

Az benne a legjobb, hogy soha nem kell lefeküdnöd vele. Bőven elég, ha látod, felméritek egymást, és ennyi. Ettől egy ideig, ha valóban férfi vagy, boldog leszel. És ha van agya, ő is örülni fog neki (ha épp van elég pénze, és jó kedve van). Mindketten jól jártok három másodperc alatt. Ilyen a korrekt üzlet.

A mellette ülő nő egész más alkat. Védekezik, bezárkózik, és eközben a lelke mélyén érzelmi kötődésre vágyik. Vagy jóval tisztább kokainra. A haja fel van kötve, vagy le van vágva, azért nem látod. (Mibe, hogy sötét színű a haja.)

A nyaklánc szinte fojtogatja, a lábszára szétnyitva, a térde szorosan összezárva. (Apropó, mindkét nőnek szép és fiatal térde van).

Bezárta a testét. Az ő szoros láncán nem kő van, hanem egy nagy szív. A lánc vastag, mert azt akarja, hogy hátulról felemeld vele és fojtogassad.

Nézd meg, hogyan fogja a csészét, belemarkol, alá és fölé teszi másik két ujját, és maga felé húzza. Ő nem csak pénzt akar magának. Érzést, irányítást vagy szenvedést. Nem tudni, melyiket, mert össze van kissé zavarodva, és különben sem látom az arcát.

Nem véletlen, hogy fehér ruhát visel, ártatlan fehér tollakkal, és virágos tetoválás van a mellén. A jobb oldali vörösbe és aranyba öltözött. A jobb oldali függőlegesen ül. Ő önmaga és domináns. A bal oldali félrehajlik, vagy a másik nőtől, vagy önmagától akar eltávolodni. Szeretné, hogy megfogd végre valahogy, miközben esélyes, hogy undorodik az emberektől. Saját magával szintén lehetnek alig észrevehető problémái. A nyaka alatt talán azért (is) ráncos, mert alvás közben összehúzza a vállát. Egyébként is látszik a vállán, hogy sokat van előre összehúzva, amikor nem figyel rá.

Amennyiben hivatásos, vele sem szabad lefeküdni. Ha viszont civilben nem az, és van némi agya, és kapott már néhány komoly pofont, akkor ritka színes foltja lehet az életednek. Hatalmas szerencse esetén a foltnál valamivel szélesebb kiterjedésű területről beszélhetünk.

Ehhez le kell fejteni róla pár réteg hazugságot. (Szinte minden nőről le lehet fejteni pár réteg hazugságot, de amelyik ronda, arról minek.)

Ha ő is ezt akarja, érdekes játék lesz. Ha nem, akkor rövid, de tanulságos szórakozás, vagy nagyon rövid, kínos kudarc. A pénztárcára kell vigyázni az első két esetben.

Bármelyikükkel meg lehet jelenni bárhol. Tíz év múlva is.

Tudom, hogy beállított kép, és gyakorlott modellek / színésznők / prostik. Lehet, hogy igazából múzeumban dolgoznak. (Aha.) A lényeg az, hogy ennyi jelet szinte képtelenség lehet összefüggően, egy irányba megjátszani. Ha mégis, akkor két zseniális modellről és egy zseni fotósról van szó. És akkor ugyanúgy megérte végignézni a képet, ugyanolyan tanulságos.

A képen két olyan nő van, aki kenterbe ver ezer másikat. Abban, hogy nő. Ebből az egyik alfa(közeli), a másik problémás, érdekes eset.

Ráadásul szép ez a fotó. Jók a színei.

Ha férfiként találsz hasonló kaliberű nőt, amelyik nem azzal keresi a kenyerét, amivel ők, akkor egy igen fontos területet máris kipipáltál ebben az életedben.

Én látatlanban inkább a bal oldalit választanám, pszichológiai okokból (a másik szebb). Ha nem lenne kurva, ha lenne némi kíváncsiság és rémület az arcában, és ha eléggé tetszenék neki. A tetkótól eltekintenék. Különben le lehet szedni, és közben még fáj is neki. Dupla öröm.

(Bár az a leopárdmintás bőr. Olyat élőben ritkán látsz. Nem is tudom. Csak hamarabb megunnám.)
Rafina
2012. 10. 24.
22:35:04

Tudod, éppen az a baj, hogy megunnád.
Bármelyiket;-)
Nem nekem baj, hanem neked.
Az intimitásról még sosem írtál.
Megpróbálnád?


Mage
2012. 10. 24.
22:54:18

És azzal a valakivel, akit megunsz, vagy később eltávolodtok egymástól x okból, mégis végtelenszer többet élsz át, mint akivel el se kezded.

Róla lesznek emlékeid, ezer dologról jut eszedbe, és színesebbé tettétek egymás életét.

(Az egész blogom végletesen intim.)
Rafina
2012. 10. 25.
11:29:54

Tudod, sokan felnőttként nem is képesek intimitásra.

Mutatok egy filmet két idegen ember közti intimitásról:
link

Ilyenre csak akkor vagy képes, ha kendőzetlen önmagadat adod elvárások nélkül. Feltétlenül bízol benne és kiszolgáltatod magad az arra érdemesnek, hogy megkaphasd mindazt, amit ő nyújtani tud és, amit nélküle sosem birtokolhatsz.
Valaha te is képes voltál ilyesmire.............. és én is.

Mage
2012. 10. 25.
12:37:32

Vagy csak nem tudsz mozogni, ütni, rúgni, sírni és menekülni, mert egy ötperces reklámfilm kedvéért 2-3 órára le vagy szedálva, és közben egy vadidegen, nálad erősebb lény fogdos a beleegyezésed nélkül.

Két-három generációval ezelőtt mákteát itattak a gyerekkel, hogy ilyen nyugodt és csöndes legyen egész nap, abban még volt valami emberséges. A mák ilyen szép:

link

link
Rafina
2012. 10. 25.
12:45:25

A játszmák mind, mind az intimitás elkerüléséért vannak.
Nincsenek ezek a babák gyógyszerezve. Ilyet én is tudtam a gyerekeimmel csak úgy szeretetből:-)
Persze tudom, hogy te ezt el sem hiszed. Pedig bizonyára anyukád is tudott ilyet.

Hit és bizalom kéz a kézben járnak.
Ivon
2012. 10. 26.
13:26:59

A foto valoban zsenialis.
Imadom a fantaziad. Akkor lassuk mit latok en. A lelogo tincsek majdnem biztos, hogy nem valodiak, karvaly körmei vannak, ma mar olyan alapanyagokkal dolgoznak,hogy ilyet csak egy proli tetet fel maganak. Persze lehet a kep 20 eves is. Mindkettön feslett a ruha, a jobb oldalin kezd elengedni a flitter, a bal oldalin pedig cernaszalak lognak ki, több helyen is. Nekem ez egyenlö a lyukas harisnyaval. A testükkel minden rendben, nem csak a fiatal bör lehet szep. En ismerek olyan 70-es nenit, aki egyenesen gyönyörü, az osszes rancaval együtt. Fogok rola neked privatban kepet mutatni. Döbbenet.
A jobb oldalin en is azt latom, hogy erti a dolgat, tök mindegy, hogy hivatasos kurva vagy haziasszony, biztos szeretnek vele agyba bujni. Ha ferfi lennek, es nem lenne mükörme, csak szep apolt, manikürözött körmei, en inkabb öt valsztanam, szerintem fözni is kurva jol tud.
Mage
2012. 10. 26.
14:22:15

A cérnaszálakat nem vettem észre. Valamivel arrébb járt a szemem. Látszik, hogy Te nő vagy, én férfi. Ötletem nincs, mit keresnek ott, azt kizártnak tartom, hogy ezen a fotón véletlenül maradtak rajta. Főleg mindkét oldalt.

A körmökkel kapcsolatban igaz, amit írtál. Magyarországon. Esetleg Európában, ahhoz nem értek.

Ha megnézel néhány amerikai sorozatot (Soprano jó, tele van amerikai maffiózó feleséggel), ilyen körmöket látsz benne, vagy még brutálisabbat. Visszafogott, alig öltözködő feleségeken, nem a kurvákon.

Amerikában a mai napig alacsonyabb a csupasz nők aránya. Egy televíziós modellkereső versenyben külön program volt az intim gyantázás. Az Európába átvett franchise-ból ezt ki kellett hagyni, mert mindenki eleve csupasz volt.

Amerika több államában börtön jár az orális szexért. És van olyan, akit emiatt tényleg leültettek.

"A lelogo tincsek majdnem biztos, hogy nem valodiak,"

Új megfigyelésem, hogy a nőket körülbelül tízszer annyira zavarja más nők póthaja, mint amennyire a férfiakat. Bár férfiakkal alig beszélek, még egy se mondta, ellenben nem kevés nő ugrik rá. Több megjegyzést hallok emiatt, mint a szilikon kapcsán. Nem értem az okát. Talán mert tíz alatt lehet hosszú hajat növeszteni?
Ivon
2012. 10. 26.
15:38:18

Nevetek. Mikor irtam, es neztem a kepet, nekem is Sopranone jutott eszembe.

Pothaj. Engem azert taszit, mert tudom, hogy teszik fel, mennyire gusztustalan a felszin alatt, es mennyire nem mossa meg rendesen a fejböret az, akinek ilyen van.
Mage
2012. 10. 26.
16:05:50

Ugye, milyen jó az a sorozat.

Kapásból tudok mondani póthajas nőt, aki tisztább és ápoltabb, mint száz másik nem póthajas. És mindenhez, ami jó, hozzászokik az ember. Nem a póthajon múlik ez. Körbe kell mosni a csomókat.

Készítettem korábban több burkolt szociológiai felmérést, több ezer válaszadóval, és koherensen az lett az eredmény, hogy az olyan állatokhoz, mint a pók, a lószúnyog, sáska, poloska, statisztikailag sokkal elfogadóbban (szeretettel vagy kevesebb pusztító szándékkal) álltak a szétműtött nők, mint azok, akik "nagyon természetesek", és puffognak minden "mű"-re.

(Arányról beszélek.)

=> Regisztrálni jó <=