survive christmas :: 2012. december 24., hétfő, 16:41:14 :: 2 komment

 

Nem mindenki számára elérhető egyedül tölteni a karácsonyt. Sokan életük végéig várnak rá, és mégsem jön össze.

Túlélési tippek:

I. Ne vegyél ajándékot. Akit igazán szeretsz, annak ajándékozz pénzt. Egyenrangú kapcsolat esetén lehetőleg ugyanannyi legyen a borítékban, mint amennyit ő ad neked. Anyádtól és milliomos nagybácsitól ér többet kapni. Brit kutatók szerint a pénz a létező legjobb ajándék. Közvetlenül a kokain után.

II. Csak egyetlen egy embertől fogadj el halászlét. Attól, aki a legjobbat főzi. Ha mások is adnak, (Magyarországon hamar összegyűlik 20-30 liter), a többit vidd le a hajléktalanoknak. Mind. Ezzel elkerülöd, hogy: 1. a hűtőben egy hét múlva még a romlott bejglinek is halászlészaga legyen, 2. egy idő után újra úszkáljanak benne a halak (vagy valami más), 3. soha többé ne akarj halászlét enni.

III. Egyél nem túl friss, nyers rozmárhúst. Paleo kareo. Töltsd az ünnepeket az intenzíven. Ezerszer jobb lesz, mint a rokonoknál.

IV. Gyújtsd fel az anyósod és az unokatestvéred fenyőfáját. A száraz fenyő a gyanta miatt majdnem úgy ég, mint a benzin. A sajátodat szintén lángolva kidobhatod a tizedikről. Kiáltsd, hogy "Rakéta!"

V. Vegyél feltöltős SIM kártyát, és küldj róla SMS-t a kollégádnak, akivel a céges karácsonyi bulin részegen szexeltél: "Mindent láttam". Küldd el a többieknek, a főnöknek és a párodnak is, aztán dobd ki a kártyát.

VI. Szakíts. Ezzel a legdrágább ajándék vásárlását úszod meg, már ha előre gondolkodtál. Egy mozdulattal a szilvesztert is elintézed. Továbbá nem kell végighallgatnod kollégák, barátok, családtagok zokogását, hogy pont karácsonykor szakítottak. Annyit mondasz, hogy "mi is", és büntetlenül elvonulhatsz sírni vagy pornót nézni.

VII. *Best Offer* December 24-én feküdj be a szoláriumba. Egy teljes napra. Lesz nyugalom. Lesz meglepetés.

 
 

Balázs
2012. 12. 27.
09:41:32

link

- Hogy értékeli az utóbbi másfél évet?
- Túléltük, ez... mármint az ország túlélte, ez fontos.

survive fidesz

- Hogy értékeli az utóbbi másfél napot?
- Túléltük, ez... mármint a család túlélte, ez fontos.

survive christmas
Balázs
2012. 12. 27.
10:09:01

- Lesz IMF megállapodás?
- Ha mentőt hívok, akkor nincs alku. Ha taxit hívok, akkor megnézem, mennyi a fuvar díja.

survive 2013

=> Regisztrálni jó <=