cinna
2015. 07. 16.
14:59:45

a tragikus időzítési hiba végzetes eredménye; a vízkészlet vészes fogyása kihalással fenyeget; addig leszel csak kő e bolygón, fiam, míg fel nem fal a műanyag szemét.

(nem férek a bőrömbe, bocsánat:)
mr.
2015. 07. 16.
22:13:28

igen, ezek súlyos problémák. már George Carlin is részletesen elmélkedett róla: link
rizóma
2015. 07. 17.
15:08:51

link

Ezek a sarkvidéki kutatók nem is igazi zöldek.
Ez a bizonyos pingvin pedig talán görög. Vagy magyar.
mr.
2015. 07. 18.
02:28:19

vagy csak...
amikor egy hazai természetfotós iskolájába jártam víz alatti fényképezést tanulni, és a szakmai gyakorlaton a sínai táborban összejött egy nemzetközileg is ismertebb tagokból álló oktató csapat, és ment a sztorizgatás arról, hogy milyen jó képeket lehet csinálni egy madárról, aki a saját fiókáit viszi vissza a fészkébe. (csak ne firtassuk, hogy miként kerültek azok ki a fészekből.)

ők mesélték, hogy indiában erre szakosodott cégektől lehet idomított tigrist meg méregtelenített kobrát bérelni néhány izgalmas természetfotó érdekében. no meg sántító nilgau antilopot, ha olyan fotósorozat kellene, hogy miként terít le egy tigris egy sérült antilopot. (csak ne firtassuk, hogy miként sántult le az az antilop.)

természetesen olyan ismert szaklapok, mint a National Geographic vagy a National Wildlife Federation, vagy egy David Attenborough sorozat soha nem venne meg és/vagy közölne le ilyen képet vagy filmet. már mint soha, ha nincs rendesen kiexponálva.

azért gyorsan hozzátenném, hogy talán pont Herzog az, akitől ilyet teljességgel elképzelhetetlennek tartok.
Mage
2015. 07. 20.
20:20:12

Néha fel is gyújtják nekik a szavannát. Az nem tudom, melyikben volt, hogy egy vízcsepp összegyűjti a napsugarakat, és attól ég a bozót.

Vízcsepp.

=> Regisztrálni jó <=