panther :: 2008. június 08., vasárnap, 13:58:34 :: 1 komment
dialogue

- Hogy sikerült a randid?
- Rémes volt. Azóta leveleket ír. Legutóbb arról mesélt, hogy olvasta egy evolucionista pszichológus értekezését a párválasztásról. A tudós szerint a párválasztásban is működik az evolúció, az ember szebbet, okosat, jobbat igyekszik találni maga mellé, hogy minél sikeresebbek legyenek az utódok.
- Tehát a férfi alád helyezte magát. Mit válaszoltál?
- Írtam neki, hogy nyugodtan képzelje saját magát a majom rokonának, de engem hagyjon ki ebből. Semmi közöm a majmokhoz.
- Vagyis megerősítetted, hogy alacsonyabbrendű nálad. Helyes.
- Javasoltam, menjen el az állatkertbe, és nézze meg a tengeri halakat. Gondolkodjon el azon, hogy miért volt szüksége a halnak párduc-mintába öltözni. Vajon valóban a túlélését segítette ezzel? Így tudott jobban elrejtőzni? Vagy ijesztővé vált? És honnan vette az ötletet? Biztos sokat mászkálnak arrafelé a párducok.
- A benszülöttek dobhatták őket a vízbe.
- Nem beszélve arról, hogy az evolúció nem úgy megy, hogy akarok valamit, és hirtelen olyan leszek. Hanem nagyon erősen és nagyon sokat gondolok rá, vágyakozom, és esetleg majd valamelyik utódom, sok generáció múlva megvalósítja.
- Mit válaszolt?
- Hogy ő majd akkor megy állatkertbe, ha lesz gyereke, és az szeretné.
- Lefordítom: gyerekesnek tartja az állatkert-látogatást, és rohadtul nem érdekli az egész. Valamint ő visszafelé fejlődik. Jó randi lehetett.
- Igen. Főleg intellektuális vonalon.

 
 

vamikiva
2008. 08. 22.
11:44:28

Itt az ideje bepótolni a hiányt. Most, hogy nincs itt a témavezetőd, időd is jut rá, nem?

=> Regisztrálni jó <=