somatic :: 2009. április 25., szombat, 18:58:35 :: 1 komment
dialogue

- Meghalt a volt főnököm.
- Mi vitte el?
- Tüdőrák.
- Hány éves volt?
- 51.
- Dohányzott?
- Miért fontos ez?
- Kíváncsi vagyok.
- Igen, dohányzott, de neked kellene a legjobban tudni, hogy ez nem attól van. A feldolgozatlan stressz, a szorongás, a feszültség és a bánat okozza a rákot, nem a cigi. Tök mindegy, hogy dohányzott-e.
- Jó-jó, tudom.
- Na ugye.
- Emlékszem, állt egyszer egy nagyon szép és igen drága erőmű Oroszország földjén. Mikor felrobbant, rengetegen lettek szomorúak. Elsősorban a helyiek bánkódtak, hiszen hozzájuk állt igazán közel a létesítmény, de Kelet-Európában is sokan gyászba borultak miatta. Főleg a magyar kamionsofőrök, akik rendszeresen utaztak arrafelé, és borzasztóan hiányolták a megszokott látványt. Mennyi lehet az orosz atomerőművek felezési ideje?

 
 

Sandy
2009. 04. 25.
21:09:50

Két JATE matematikus egyetemi tanár halt meg az elmúlt két évben tüdőrákban. Az egyik tanított is engem, végtelenül szerény, alázatos ember volt, jellemző volt rá, hogy bár docens volt, őt szavazták meg tanszékvezetőnek, az egyetemi tanár kollégája helyett. A másik Lovász után a leghíresebb, legtöbbet idézett magyar matematikus volt. Az egyik cigizett, a másik pipázott mint a gyárkémény.
Persze, egyik se attól. Persze.

=> Regisztrálni jó <=