white :: 2012. április 20., péntek, 23:03:06 :: 2 komment
dialogue

- Franciska, szeretnék beszélni veled.
- Mondd.
- Működött itt egy rendszer, ami néhány héttel ezelőtt felborult. Szeretném, ha együttes erővel állítanánk vissza. Te és én.
- Igen?
- A fürdőszobában a fehér szekrényben van két polc. Egy ideig alul voltak a tisztítószerek, felül a tisztálkodószerek, és most valahogy össze-vissza vannak.
- Igen, mert az alsó polc alacsonyabb.
- Tudom. De kizárólag a spriccelős bőrtisztító nem fér be alulra. Az mehet fentre a szappan mellé. Minden más pont befér lentre, még az ecet is, amennyiben rendesen teszed rá vissza a kupakot, amit egyébként is javasolni akartam, mivel sok más folyadékhoz hasonlóan párolog. Nem basztatásból kérem, csak gondolj bele, hogy ha egy gyenge pillanatomban magamra öntöm az egyik tusfürdőt, mert "milyen szép sárga dobozban van", és nem olvasom el, hogy Domestos a neve, akkor mi lesz? Bár úgy is szép lennék, és ha megunnám, elmennék szoláriumba. Csak a szőr nem nőne vissza. Mondhatjuk úgy, hogy nem tenne jót a bőrömnek, ha véletlen tusfürdőnek nézném a hypót, ezért hoztam fel a témát.
- Ha összekevernéd őket, pont néznél ki, mint az a nagyon jó hangú énekes, aki fehér volt, de meghalt.
- Freddy Mercury?
- Nem!
- Akkor Michael Jackson.
- Igen, a Michael. Szerintem jól állna neked. Hol van a szivacs?
- A fürdőkád szélén.
- Te most szórakozol velem?
- Nem, tényleg ott van. Újabban ott mosogatok. Kényelmesebb, mert a kád nagy. És közben le tudok zuhanyozni. Két legyet ütök egy csapásra. Időt nyerek.
- Aha. Nem tudom, mit ittál, de nekem kellene egy szivacs.
- Tényleg itt van. Nézd.
- És ez mi?
- Hát a mosogatószer. Nyugodj meg, nagyrészt nem tusfürdővel mosogatok, csak ami ráfolyik az edényekre.
- És szerinted, ha a mosogatót összetéveszted a tusfürdővel, az jót fog tenni a bőrödnek? 
- Oké. Igazad van. Nem tenne jó. De ha kapnál egy házi feladatot, hogy állítsd sorrendbe, melyik tesz kevésbé jót a bőrömnek, a mosogatószer, a sósav, vagy a hypo, mit mondanál?
- Hogy a mosogatószert kell rád önteni először, mert ha leoldod a zsírt, a másik kettő jobban hat majd.
- Értem. Akkor én most szeretnék lezuhanyozni. A tusfürdővel. Amennyiben leskelődni szeretnél, ezt a kis fémlapot húzd félre a kulcslyukról. Milyen érdekes, most látom, hogy ennek az ajtónak csak a külső oldalán van ilyen lap, amit félre kell húzni, hogy beláss. Végülis praktikus. Elismerem. Hiszen ki az a hülye, aki a fürdőszobából kifelé akarna leskelődni?
- Na, nyomás befelé. 

 
 

Jerry1022
2012. 04. 21.
20:54:07

...összekevernéd őket, pont _úgy_ néznél ki...
Kirgíz Mongúz
2012. 08. 21.
20:29:27

ja nem...akkor itt olvastam...sry

=> Regisztrálni jó <=