smurfs have grown :: 2010. június 18., péntek, 01:42:17 :: 5 komment
cinema dialogue social

 

 

Mage: Úgy örültem, hogy Aeon Flux újra kommentel, ezer éve írt utoljára. De muszáj volt leírnom, hogy szeretem a Hupikék Törpikéket. Konkrétan az egyik kedvencem. Abban hangzik el, hogy az "élet nem csak játék és mese". Szerintem ez nagyon fontos tanulság.

Dina: Értem.

Mage: Na jó, az a helyzet, hogy kiskoromban fantáziáltam Törpilláról.

Dina: B+, most inkább kiköptem.

Mage: Mit?

Dina: Néha el kell dönteni, hogy az ember lenyeli-e a vizet, vagy kiköpi, amikor rátör a röhögés. Még jó, hogy a fürdőben állok.

Mage: Törpilla olyan kis kék.

Dina: Igen, tudom, neked kék nő kell. Már egy ideje rájöttem. Azért tetszett annyira az Avatar. Abban is kék nő volt.

Mage: Az Avatar arról szól, hogy felnőttek a Hupikék Törpikék. És közben mi is felnőttünk. Ezért jó.

 
 

aeon flux
2010. 06. 18.
10:02:37

Hátulgombolósként én Vickie-ről, a kis vikingről fantáziáltam, de aztán rá kellett döbbennem, hogy megjelenése ellenére ő egy kisfiú. Gyorsan át is nyergeltem a bőrszerkós akciócsajokra.
almost nobody
2010. 06. 18.
12:11:42

Törpillát, ahogy már Mr. Gyllenhaal is megmondta zsenge ifjúságában, az a gonosz Hókuszpók csinálta, hogy a törpöket elszédítse. Nem igazán sikerült a terve, mert a kis kék lények teljesen aszexuálisak. Asszem ezért olyan boldogok (hisz fogalmuk sincs, miről maradnak le), továbbá ugyanez az oka annak is, hogy Okoska mindig pórul jár. Valakin azért le kell vezetni a felgyülemlett feszültséget.
Mage
2010. 06. 18.
18:31:46

Tehát: link

és: link

és főleg: link
almost nobody
2010. 06. 20.
14:18:29

A középső teljesen okés. A többiről nem beszélek, mert a szakállas viccben is azt mondják Mórickának. Törpilla azért szexi, mert semmi köze a valódi törpördögökhöz. És mi sem bizonyítja jobban Hókuszpók szexuális frusztráltságát, mint hogy kreál egy ilyen kis bögyösbigét - akit méretei miatt nem gyűrhet maga alá.
image
2010. 06. 22.
16:28:16

Egy doboz festék, angyalom,
megoldotta az én bajom.
Rád kentem, és nem vitás,
nincs nálad szebb, senki más.
(Dr. Beat)

=> Regisztrálni jó <=